Top-page-title - Cape & Grapes

Crystallum

Wijndomein Crystallum - Cape & Grapes

De familie Finlayson runt het wijndomein Crystallum. Andrew en Peter-Allan Finlayson zijn de derde generatie wijnmakers. Het wijnmaken zit hen echt in het bloed. Peter Finlayson is de vader van Peter-Allan en tevens de oprichter van Bouchard Finlayson.

Dit familiebedrijf is gevestigd in de regio van Walker Bay. Door het ideale “cool climate” in deze regio kunnen de wijnmakers er zeer verfijnde wijnen maken. De druiven kunnen er langzaam rijpen en de fijnste aroma’s ontwikkelen. Dit geeft als resultaat zeer elegante, fijne wijnen.

Crystallum is gespecialiseerd in de Bourgondische druivenrassen, Pinot Noir en Chardonnay. Ze verzoenen ouderwetse methoden en tradities met zorg en aandacht voor het fruit. De druiven worden met de hand geplukt en nadien verzameld in kleine kratten. Bij de bereiding van de wijn streeft men naar een minimale interventie.

De stijlvolle, strakke etiketten verdienen ook onze aandacht. Deze zijn volledig in lijn met het stijlvolle in het glas.

De wijnen die wij u hier aanbieden, getuigen ook van een enorm respect voor het verleden. U kan het verhaal vinden bij de desbetreffende wijn.

Wijndomein Crystallum en zijn klassewijnen … geniet er van! Alle wijnen van Crystallum kunnen per fles besteld worden. De ideale gelegenheid om een nieuwe wijnmaker te ontdekken.

Op de hoogte blijven

Dank u voor de interesse in onze wijnen, olijfolie en Boeta.
We houden u graag op de hoogte van acties, nieuwigheden, nieuws over Boeta en andere weetjes.

*verplichte velden