Top-page-title - Cape & Grapes

The Fishwives Club

Wijndomein The Fishwives Club - Cape & Grapes

Een sprookje met succes

The Fishwives Club Boutique Winery, een prachtig, waargebeurd verhaal dat leest als een sprookje … 

een businessman die op zijn 40ste een nieuwe richting moet inslaan, zowel professioneel als privé …

de terugkeer naar zijn roots in een klein vissersdorpje in de buurt van Hout Bay …

een ontmoeting met twee zeer talentvolle tekenende zusjes, die samen een designbedrijf runden  …

toevallig ergens binnen lopen en, als de moed al opgegeven was, de ontmoeting met een wijnmaker met kennis en dezelfde visie.

De kracht van marketing

Deze ontmoeting vond plaats op het wereldberoemde Buitenverwachting Wijndomein. De eigenaar van de boerderij, een jonge en energieke Duitse man, was gewonnen voor het ontwerp. Nadien moest het commerciële verhaal nog starten. Door koppig en vastberaden te blijven geloven in het verhaal en de wijnen werd inmiddels een lange weg afgelegd. Dit wonderbaarlijke, excentrieke merk begint zijn plaats te vinden tussen alle andere Zuid-Afrikaanse wijnen.

Het resultaat van deze jarenlange tocht noemt The Fishwives Club Boutique Winery. Theunis van Zijl, de wijnmaker selecteert de beste handgeplukte druiven in de regio om er toegankelijke prachtige wijnen van te maken. Een verhaal van passie, talent en doorzettingsvermogen!

We stellen u graag deze opmerkelijke wijnen voor. Geniet niet alleen van wat in de fles zit, maar bewonder ook de prachtige etiketten. Ook deze wijnen kunnen per fles besteld worden.