🥂 Kom zeker langs op onze wijn en gin degustatiedagen op zaterdag 4 en zondag 5 mei tussen 14 en 18 uur in 9070 Heusden, Reukenwegel 1 🥂

Platters

Delaire Graff
Cabernet Franc Rosé 2022

12,90

/ fles

(€ 15,87 / liter)
- +

Extra informatie

Druifsoort

Food Pairing

, ,

Inhoud

75cl

Mondgevoel

Volle en krachtige rosé

Type

Horizontale stippellijn - enkel - Cape & Grapes

Delaire Graff is een schilderachtig domein op Helshoogte, tussen Stellenbosch en Paarl.  Veel kunstwerken worden in de winery tentoongesteld. De Delaire Graff Cabernet Franc Rosé is prachtig van kleur, fris met een aangename, volle structuur. Hij krijgt 86 punten in de Platter’s Wine Guide.

Foodpairing

Prachtig als aperitief, bij koude visgerechten en salades. Deze rosé past heel mooi bij tapas en aperitiefhapjes, salades met vis en zeevruchten. De frisheid harmonieert goed bij Aziatische visgerechten. Deze mooie Delaire Graff Cabernet Franc Rosé past ook goed bij asperges met een mousselinesaus of gerookte zalm.

Vinificatie

De druiven worden in de vroege uren met de hand geplukt van geselecteerde wijngaarden op Helshoogte en het Helderberggebergte. De wijn wordt gemaakt met enkel lekwijn, zonder persing. De druiven gisten op 14 ̊C gedurende 3 weken. De wijn blijft nadien op de lies (of uitgewerkte gistcellen) rusten voor meer smaak.

Goed om te weten

We selecteren onze Kaapse wijnen uit verschillende bekende en minder bekende domeinen. Delaire Graff is een zeer bekende naam in Stellenbosch.

De degustatie fiche van de wijn bevat alle nuttige informatie over de Zuid-Afrikaanse wijn. We hebben alle wijnen persoonlijk geproefd en geven, naast de kenmerken, een duidelijk advies over de foodpairing, of welke wijn bij welk gerecht hoort.

Misschien is dit ook iets voor u?

Bent u 18 jaar of ouder?

De op deze website aangeboden alcohol wordt niet verkocht aan minderjarigen.