• Filters verwijderen
 • Productcategorie

 • Type wijn

 • Food Pairing

 • Mondgevoel

 • Druif

Nieuw

Droom by Kathleen Aerts pakket

Het Droom by Kathleen Aerts pakket bestaat uit 3 wijnen: wit, rosé en rood. Na een carrière als zangeres bij K3 verhuisde Kathleen naar Zuid-Afrika. Ze opende recent samen met haar echtgenoot, Steven Van Hoof, een B&B in Franschhoek: Droom Guest House.

De Droom White 2022 is een Cape Blend, een wijn op basis van verschillende druiven. De kleur is licht intens strogeel. Hij heeft aroma's van tropische vruchten en peren. De structuur is fris en aangenaam. De wijn is ongecompliceerd en heel toegankelijk. Hij zal iedereen plezieren bij tapas, salades of als gezelschapswijn.

De Droom Red 2020 is een Cape Blend, een wijn op basis van verschillende druiven. De kleur is intens kersenrood. Hij heeft fruitige aroma's van aardbei en framboos en een aangename structuur met zachte houttoets. De wijn is ongecompliceerd en heel toegankelijk. Hij zal iedereen plezieren bij deegwaren, de barbecue of als gezelschapswijn.

De Droom Rosé 2022 is intens zalmroze. Hij heeft aroma's van rood fruit, aardbei, framboos en een vleugje suikerspin. De structuur is lichtzoet en aangenaam. De wijn is ongecompliceerd en heel toegankelijk. Hij zal iedereen plezieren bij tapas, salades of als gezelschapswijn.

U krijgt de levering van Zuid-Afrikaanse wijnen gratis bij u thuis of op een ander adres in België vanaf 125€. U kan de wijnen kopen per fles en niet noodzakelijk per karton. Perfect om nieuwe wijnen te ontdekken.

Een geschenkidee: we kunnen Zuid-Afrikaanse wijnen of een Droom by Kathleen Aerts pakket opsturen naar een adres van uw keuze in België. Het geschenk bevat een kaart met een tekst naar keuze. Vul het adres voor de verzending in bij de afrekening en geef ons de tekst door in het vakje “Notitie”. We zorgen voor de rest.

20,85

 / PAKKET

3 op voorraad

- +
Nieuw

De Droom Rosé 2022 by Kathleen Aerts is een rosé wijn gemaakt voor Kathleen Aerts door wijndomein La Motte uit Franschhoek. De wijn maakt deel uit van een serie van 3 wijnen: wit, rosé en rood. Na een carrière als zangeres bij K3 verhuisde Kathleen naar Zuid-Afrika. Ze opende recent samen met haar echtgenoot, Steven Van Hoof, een B&B in Franschhoek: Droom Guest House.

De Droom Rosé 2022 by Kathleen Aerts is intens zalmroze. Hij heeft aroma's van rood fruit, aardbei, framboos en een vleugje suikerspin. De structuur is lichtzoet en aangenaam. De wijn is ongecompliceerd en heel toegankelijk. Hij zal iedereen plezieren bij tapas, salades of als gezelschapswijn.

Cinsault, W.O. Western Cape, 12% alcohol

U krijgt de levering van Zuid-Afrikaanse wijnen gratis bij u thuis of op een ander adres in België vanaf 125€. U kan de wijnen kopen per fles en niet noodzakelijk per karton. Perfect om nieuwe wijnen te ontdekken.

Een geschenkidee: we kunnen Zuid-Afrikaanse wijnen of een pakket opsturen naar een adres van uw keuze in België. Het geschenk bevat een kaart met een tekst naar keuze. Vul het adres voor de verzending in bij de afrekening en geef ons de tekst door in het vakje “Notitie”. We zorgen voor de rest.

Wat de klanten er van vinden ...

Volgens Annick :

"De rosé en wit van Droom zijn al geproefd en goedgekeurd. Prijs/kwaliteit: niks mis mee."

6,95

 / fles

- +
Nieuw Wijnjaar 2
Platters

De 'Klipkers' is de Candlewoodboom, een typische boom voor de regio van Paarl. De Kleine Wijn Koöp Klipkers Rosé 2021 is een rosé zoals rosé moet zijn: veel fruit, fraîcheur maar ondersteund door een vol, romig gevoel in de mond, dorstlessend en gewoon lekker. Deze wijn krijgt dan ook 86 punten van de Platter's Wine Guide. Een rosé met een toets van de Provence!

Foodpairing

De Kleine Wijn Koöp Klipkers Rosé 2021 is prachtig bij koude en warme visgerechten, vegetarische gerechten en gevogelte. Of als gezelschapswijn met hapjes en charcuterie.

Vinificatie

Elke wijngaard wordt ’s nachts apart en met de hand geoogst voor optimale frisheid. De druiven worden gesorteerd en in hun geheel geperst. De koude gisting vindt plaats in inox tanks. Nadien krijgt 15% van het sap houtlagering in Franse eikenhouten vaten van 225 liter, alvorens op de gistcellen te rusten. Alle variëteiten worden apart gevinifieerd.

Goed om te weten

De levering van Kaapse wijnen in België gebeurt gratis vanaf een totaal bedrag van 125€. De wijnen zijn bestelbaar zonder minimum. U kunt bijvoorbeeld een pakket van 3 of een aantal verschillende flessen kopen. Dit is de beste manier om nieuwe wijnen te ontdekken en te proeven. U krijgt daarbovenop de degustatiefiche van de wijnen met onze notities en de volledige informatie over de wijn.

8,90

 / fles

- +
Nieuw Wijnjaar 2
Platters

Delaire Graff is een schilderachtig domein op Helshoogte, tussen Stellenbosch en Paarl.  Veel kunstwerken worden in de winery tentoongesteld. De Delaire Graff Cabernet Franc Rosé is prachtig van kleur, fris en strak, met een aangename structuur. Hij krijgt 86 punten van de Platter's Wine Guide. Perfect op dronk.

Foodpairing

Prachtig als aperitief, bij koude visgerechten en salades. De Delaire Graff Cabernet Franc Rosé past heel mooi bij tapas en aperitiefhapjes, salades met vis en zeevruchten. De frisheid harmonieert goed bij Aziatische visgerechten. Deze mooie wijn past ook goed bij asperges met een mousselinesaus of gerookte zalm.

Vinificatie

De druiven worden in de vroege uren met de hand geplukt van geselecteerde wijngaarden op Helshoogte en het Helderberggebergte. De wijn wordt gemaakt met enkel lekwijn, zonder persing. De druiven gisten op 14 ̊C gedurende 3 weken. De wijn blijft nadien op de lies (of uitgewerkte gistcellen) rusten voor meer smaak.

Goed om te weten

We selecteren onze Kaapse wijnen uit verschillende bekende en minder bekende domeinen.

De degustatie fiche van de wijn bevat alle nuttige informatie over de Zuid-Afrikaanse wijn. We hebben alle wijnen persoonlijk geproefd en geven, naast de kenmerken, een duidelijk advies over de foodpairing, of welke wijn bij welk gerecht hoort.

11,90

 / fles

- +
Nieuw Wijnjaar 2

De Alvi's Drift Pinotage Rosé is een aangename wijn  met fijne aroma's van rood fruit en een frisse structuur. Een ideale gezelschapswijn, met een mooie, schitterende zalmroze kleur. Hij glinstert in het glas en doet ongetwijfeld dromen van een warme zomeravond. Perfect op dronk. Een grappig weetje: Alvi’s Drift is gelegen op Scherpenheuvel Road in Worcester.

Foodpairing

De Alvi’s Drift Pinotage Rosé is prachtig als aperitief met tapas, bij koude vis of vegetarische gerechten en salades. De wijn is ook een aanrader bij koude vleesgerechten zoals een tartaar of een carpaccio. Perfect bij de picnic op een zomerse dag.

Vinificatie

De Pinotage druiven worden manueel geplukt bij optimale rijpheid. Het sap wordt net lang genoeg in contact gelaten met de schillen om de schitterende roze tint te bekomen. Nadien volgt de klaring en de gisting op lage temperatuur, net als een witte wijn.

Goed om weten...

Voor de verzending in België rekenen we geen kosten vanaf een aankoop van 125€. U kan bovendien per fles bestellen, zonder minimum. Het is een ideale manier om nieuwe Zuid-Afrikaanse wijnen te ontdekken en te kopen. Een geschenkidee: we kunnen Zuid-Afrikaanse wijnen of een pakket opsturen naar een adres van uw keuze in België. Het geschenk bevat een kaart met een tekst naar keuze.

8,25

 / fles

- +
Onze favoriet

The Fishwives Club Pinotage Rosé 2021 is een lichte, fruitige rosé. Hij heeft een intense neus van fris rood fruit, bosaardbei en bloemen met een vleugje suikerspin. De structuur is zeer aangenaam met een evenwicht tussen volume en zuren. De wijn is perfect op dronk.

Foodpairing

Deze The Fishwives Club Pinotage Rosé 2021 is ideaal als alternatief voor witte wijn bij een licht visvoorgerechtje (een garnalencocktail of een zalmmousse) of een frisse salade, al dan niet vegetarisch. Hij is ook zeer geschikt als aperitief of gezelschapwijn.

Vinificatie
Theunis Van Zijl, de wijnmaker, selecteert de beste handgeplukte druiven in de regio om er toegankelijke prachtige wijnen van te maken. Een verhaal van passie, talent en doorzettingsvermogen. Pinotage, een typische Zuid-Afrikaanse druif is een kruising tussen Pinot Noir en Cinsault. 
Misschien een goed idee?

We kunnen Zuid-Afrikaanse wijnen of een pakket opsturen naar een adres van uw keuze in België. Het geschenk bevat een kaart met een tekst naar keuze. Vul het adres voor de verzending in bij de afrekening en geef ons de tekst door in het vakje “Notitie”. We zorgen voor de rest.

De verzending is gratis vanaf 125€ en u kan bestellen per fles. Ideaal om nieuwe Zuid-Afrikaanse wijnen te kopen en te ontdekken.

8,20

 / fles

- +

De Kruger Grenache Rosé komt van een wijngaard op de berg Piekenierskloof op een hoogte van 700 meter. De "Piekeniers" was de naam van de Hollandse soldaten die de kloof moesten bewaken. Deze rosé heeft mooie aroma's van rode vruchten en bloemen en een evenwichtige structuur. Hij krijgt 87 punten van Platter’s.

Foodpairing

De Kruger Grenache Rosé is perfect als aperitief. Hij kan ook een fris slaatje, vegetarische gerechten of koude visgerechten begeleiden. Drink hem ook bij een charcuterieschotel, tapas of zomaar als gezelschapswijn.

Vinificatie

De druiven worden met de hand geplukt. De wijnmaker gebruikt enkel natuurlijke gisten. De wijn wordt gemaakt met minimale menselijke interventie om de primaire fruitsmaken te bewaren. 

Goed om te weten...

We rekenen geen kosten voor de verzending in België vanaf een aankoop van 125€. U kan bovendien per fles bestellen, zonder minimum. Het is een ideale manier om nieuwe Zuid-Afrikaanse wijnen te kopen en te ontdekken.

Een geschenkidee: we kunnen Zuid-Afrikaanse wijnen of een pakket opsturen naar een adres van uw keuze in België.

We hebben zelf alle wijnen geproefd die we aanbieden. We schrijven ook een gedetailleerde degustatiefiche met informatie over de wijn, de vinificatie en de foodpairing. We geven duidelijke richtlijnen over de combinatie van wijn en gerecht.

8,90

 / fles

- +

Cinsault is een blauwe druivenras met weinig tannines en frisse zuren. Ideaal voor rosé dus. De Dorrance Cinsault Rosé is een  elegante en volle wijn met een diversiteit aan zomerfruitaroma’s. De neus is elegant en divers, de structuur is romig. Het is een aangename en gemakkelijk te genieten wijn. Hij krijgt 84 punten van Platter's.

Foodpairing

Door zijn romige structuur past de Dorrance Cinsault Rosé bij  tapas, gegrilde vis, gevogelte of wit vlees zonder zware saus. Ook bij vegetarische gerechten of zomaar als gezelschapswijn.

Vinificatie

De wijnmaker haalt de druiven van verschillende wijngaarden, op granietbodems, in Swartland. De druiven worden in de vroege ochtend geplukt. Het persen gebeurt zeer voorzichtig om zo weinig mogelijk kleur te onttrekken. Het sap wordt gedurende 3 uur op de schillen bewaard. De fermentatie gebeurt op natuurlijke wijze in roestvrijstalen tanks.

Goed om te weten

We beschikken over een ruim assortiment van Zuid-Afrikaanse wijnen uit verschillende kleine en grote domeinen. Dorrance is een heel klein wijnhuis echt in het centrum van Cape Town.

U krijgt de levering van Kaapse wijnen gratis bij u thuis of op een ander adres in België vanaf 125€. U kan de wijnen kopen per fles en niet noodzakelijk per karton. Perfect om nieuwe wijnen te ontdekken.

10,30

 / fles

- +
Platters

Deze Vondeling Rosé is iets zeldzaam: een roséwijn hoofdzakelijk gemaakt van Merlot druiven. De wijnstokken voor deze heerlijke wijn zijn intussen 20 jaar oud. De bodem met hoog kleigehalte geeft zachtheid en volume aan de wijn. Deze roséwijn heeft een breed en levendig pallet aan fruitaroma’s en een zeer aangename structuur. Hij wordt tevens bekroond met 82 punten in de Platter’s gids.

Foodpairing

Prachtig als aperitief, zeer verfrissend. De Vondeling Rosé past ook zeer goed bij eenvoudige koude vis-gerechten, zonder een zware saus of dressing, zoals bijvoorbeeld een zalmtartaar of bij een zomerse salade met verse tomaten, blokjes feta en granaatappel. Gecombineerd met pittige Thaise garnalen geeft hij de nodige fraîcheur.

Vinificatie

De druiven worden ’s ochtends vroeg geplukt bij optimale rijpheid, ontrist en gekoeld voor het persen. Het proces van plukken tot persen is kort, wat voor een optimaal behoud van de fruitaroma’s en een matige kleurextractie zorgt. De gisting gebeurt in inox tanks. De wijn rust 6 maanden op de gistcellen, teneinde de comple-xiteit en de rijkdom in smaak te bevorderen.

Goed om te weten

We hebben zelf alle Zuid-Afrikaanse wijnen geproefd die we aanbieden en schrijven ook een gedetailleerde degustatiefiche met informatie over de wijn en de vinificatie. We geven indicaties en tips over de combinatie van wijn en gerecht.

7,15

 / fles

- +

Dit Rosé Pakket "Puur genieten van een glas rosé" hebben we voor u speciaal samengesteld om op een mooie zonnige dag nog meer te profiteren.

Drink deze drie aangename fruitige wijnen als aperitief, bij een slaatje, tapas of een charcuterieschotel.

The Fishwives Club Pinotage Rosé 2021

Pinotage, een typische Zuid-Afrikaanse druif is een kruising tussen Pinot Noir en Cinsault. The Fishwives Club Pinotage Rosé is een lichte, fruitige rosé, met een aangename structuur.

Ideaal als alternatief voor witte wijn bij een licht visvoorgerechtje (een garnalencocktail of een zalmmousse) of een frisse salade, al dan niet vegetarisch. Ook geschikt als aperitief of gezelschapwijn.

Meerhof Grenache Rosé 2020

Meerhof werd gesticht in  1751 door een Deen die in dienst was van het Nederlandse leger. Meerhof produceert Fair Trade druiven om de lokale boeren te ondersteunen.

Deze Meerhof Grenache Rosé heeft een heel mooie zalmkleur, fijne fruitige aroma's en een aangename, volle structuur. Hij krijgt 81 punten van de Platter's Wine Guide.

Deze frisse rosé past perfect bij salades zoals tomaat mozzarella en bij koude visgerechten en zeevruchten. De wijn is ook heel mooi bij de gepimenteerde Aziatische keuken.

Vrede en Lust Jess Rosé 2020

Deze rosé is genoemd naar de eerste dochter van de eigenaars, Jessica Lee. De Vrede en Lust Jess Rosé heeft mooie fruitaroma's en een aangename, frisse structuur.

Deze wijn is aangenaam voor de maaltijd met hapjes; als gezelschapswijn met vleeswaren of tapas. Hij past ook bij een frisse salade met garnalen of scampi’s.

 

26,85

 / PAKKET

- +
 • Filters verwijderen
 • Productcategorie

 • Type wijn

 • Food Pairing

 • Mondgevoel

 • Druif

Op de hoogte blijven

Dank u voor de interesse in onze wijnen, olijfolie en Boeta.
We houden u graag op de hoogte van acties, nieuwigheden, nieuws over Boeta en andere weetjes.

*verplichte velden

Bent u 18 jaar of ouder?

De op deze website aangeboden alcohol wordt niet verkocht aan minderjarigen.